TERZIĆ PORUČUJE: Danas smo u prilici da udarimo temelj novoj Crvenoj zvezdi

Fudbaleri Crvene zvezde, nalaze se na pripremama u Sloveniji.

Juče su pobedili hrvatski tim Bravo.

Danas je u prostorijama kluba održana redovna sednica skupštine.

Prisutnima se tom prilikom obratio generalni direktor Zvezdan Terzić.

Prvo je konstatovao da su ispunjeni svi zacrtani ciljevi:

Veliko mi je zadovoljstvo da po peti put za redom izađem pred vas na godišnjoj Skupštini i kažem da su svi ciljevi ispunjeni. Ova godina za nama je bila posebna u svakom slučaju. Pre svega odbranjena dupla kruna i na taj način nastavljena je apsolutna dominacija u srpskom fudbalu. To je prvi i osnovni cilj koji je Skupština zacrtala – ostvarivanje sportskih rezultata. Sledeća tri cilja su takođe ostvarena u potpunosti, to su: finansijska stabilnost i nesmetan rad kluba, ulaganje u razvoj infrastrukture na stadionu i dalji razvoj Omladinske škole. – rekao je on.

Osvrnuo se i na minulu sezonu u prvenstvu:

Osvojili smo petu uzastoupnu šampionsku titulu, meni najdražu do sada. Pre svega jer je osvojena na jedan hrabar i muški način na koji svi treba da budemo ponosni. U većem delu prvenstva, imali smo zaostatak od pet bodova u odnosu na večitog rivala. Verovali smo u sebe, Crvenu zvezdu i hteli smo da svi u klubu i oko kluba veruju u to isto.

Na kraju, govorio je o predstojećoj takmičarskoj godini koja će imati višestruki značaj:

Liga šampiona je pred nama u kvalifikacijama ovog avgusta, a u sezoni pred nama, ako osvojimo šampionsku titulu, imamo ponovo direktan plasman u Ligu šampiona, što znači da u 12 meseci koji su pred nama možemo dva puta izboriti plasman u Ligu šampiona. Danas smo u prilici da udarimo temelj novoj Crvenoj zvezdi i u sportskom i u finansijskom smislu. Došlo je vreme da kapitalizujemo sve dobre rezultate u prethodnih pet godina. Očekujemo ogromne prihode od UEFA bonusa u narednih 12 meseci. – zaključio je Terzić.

Zvezda naredni pripremni meč igra u ponedeljak od 13 časova protiv Domžala.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdin igrač na meti tima iz La Lige: Španci žele Hvanga

U subotu i sredu igrala se dva derbija, a ti mečevi privukli su brojne skaute. Kako javlja MaxBet Sport predstavnike su...

POVEZANE OBJAVE