ŽELI DA IDE: Ronaldo menja klub, ali ne i ligu!

Nedavno se pojavila informacija da je Bajern zainteresovan da u svoje redove dovede Kristijana Ronalda, ali se ispostavilo da je zapravo Portugalac samo ponuđen Bavarcima.

Izgleda da je, međutim, neminovna želja jednog od najboljih fudbalera ikada da po drugi put napusti Mančester Junajted.

Kako je javio ostrvski novinar Dejvid Ornstajn, novi vlasnik Čelsija Tod Boli je počeo razgovore sa Ronaldovim agentom Žoržom Mendešom.

Boli još uvek nije pronašao operativca zaduženog za transfere, niti su Plavci kaparisali neko pojačanje za letnji prelazni rok, pa je vlasnik sam krenuo u pregovore.

Sve veći su nagoveštaji da Portugalac želi da ponovo ode sa Old Traforda, posle dolaska na klupu Erika Ten Haga, koji želi da gradi tim oko mlađih fudbalera.

Kristijano Ronaldo se prošlog leta u senzacionalnom transferu vratio u svoj prvi inostrani klub, u kom je stekao punu afirmaciju i prvi put izabran za najboljeg fudbalera sveta. Prethodno je praktično već viđen kao novi fudbaler gradskog rivala Sitija, ali je ipak Junajted ekspresno reagovao i vratio ga u svoje redove.

Međutim, izgleda da je sada njegova godišna plata od 30.000.000 evra preveliko opterećenje za klub kome će orijentacija biti ka mlađim igračima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Postani i ti milioner: Registruj se, uzmi bonus i prepiši VIKEND TIKET!

I ovog vikenda očekuje nas pravi fudbalski spektakl, ništa manji nego prethodnih dana kada smo uživali u Ligi šampiona...

POVEZANE OBJAVE