Iliev najavio pojačanja: Evo još koliko novih igrača očekuje Partizan

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da prelazni rok još uvek nije gotov za Partizan.

Iliev je u razgovoru za Telegraf rekao da se očekuje još pojačanja, tačnije da crno-beli očekuju još trojicu novih igrača.

Napravili smo ogroman rez ove godine i kada vratim film unazad, otkako sam u Partizanu nešto slično se dogodilo jednom ili dva puta. Poslednji sličan se dogodio u mandatu kod Sava Miloševića, kada je otišlo deset fudbalera, ali naprosto smo morali to da uradimo, ekipa nam je bila prestara i promena je bila neophodna. Kada imate starije igrače, teško je dati šansu mlađima, mislite ima vremena, a vreme prolazi i kada se osvestite, ta deca više nisu ni mlada, rekao je Iliev.

Iliev je rekao da će Partizan uskoro dovesti još tri igrača-

-Ostaje da popunimo poziciju štopera umesto Nemanje Miletića i, razume se, uvek težimo ka tome da svaki sledeći igrač koji dođe bude kvalitetniji i bitniji za tim. Gledaćemo da dovedemo još jednog bonusa i to nekoga ko pravi razliku i pride bude dobra investicija za budućnost, ko nije samo broj na terenu. Potrebno nam je i krilo, neko ko će da pravi raziliku, ko će biti lider na terenu i preuzeti konce igra u ruke, sposoban da egal mečeve sam preokrene individualnim kvalitetom. Nadam se da ćemo uskoro imati lepe vesti“.

Sportski direktor je najavio dva odlaska iz Partizana
-Realno je da nas napuste dva igrača. Neću o imenima, ali se već negde i spekuliše i to je nešto što je za funkcionisanje kluba potrebno. Iskreno, pitanja o odlascima igrača su u domenu posla generalnog direktora Miloša Vazure, a kod nas u klubu se poštuje hijerarhija, svako obavlja svoja zaduženja… Šta god da bude, to neće remetiti planove, eventualni odlazak jednog od pomenute dvojice će nas navesti na reakciju, na angažovanje pojačanje. Ako se ne desi, dolaskom štopera, bonusa i krila završićemo prelazni rok. Nadam se da će sve to biti rešeno u narednih nekoliko dana“.

Nova sezona u Srbiji počinje 9. jula, a Partizan gostuje Javoru u Ivanjici.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE