UROŠEVIĆ O NOVOJ SEZONI: Moramo da se borimo od prvog do poslednjeg kola

Fudbaleri Partizana, mečom protiv Javora iz Ivanjice otvaraju novu sezonu u Superligi Srbije.

Prošle godine, nisu uspeli da osvoje titulu i kup a naredna godina je veoma važna.

Prvak Srbije, imaće direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Pre početka nove takmičarske godine, oglasio se defanzivac crno belih Slobodan Urošević.

Napravljen je ogroman rez! Došli su i novi šef stručnog štaba, nekoliko novih igrača, a ujedno su i novi taktički zahtevi. Kako je desetorici igrača istekao ugovor, uz decu iz naše škole, mogu reći da sam zadovoljan time šta smo pokazali, uz naravno želju da dobijemo još pojačanja da bismo bili pravi. Ljuba Fejsa je ove sezone pokazao zašto je došao u Partizan i kakva je igračka veličina, dok su se Andrade, kao Filipović, za svega nekoliko utakmica odlično uklopili u tim. Nije to nekada lako, nekima je bilo potrebno i nekoliko meseci. Tu su i deca iz naše škole koja su pokazala maksimalnu želju na terenu. – sumirao je on pripreme za klupski sajt.

Zatim se osvrnuo i na očekivanja od predstojeće sezone:

Očekuju nas, u prvih nekoliko kola, nezgodna gostovanja i put koji nikada nije lak, kao što je Ivanjica u prvom kolu. Ali, navikli smo da moramo da se borimo od prvog do poslednjeg kola, bez prava na poraz. Zato su nam od izuzetnog značaja naši navijači, za koje bih voleo da, na svakoj utakmici u Humskoj, ispune od prvog do poslednjeg mesta. Prošle godine smo osvojili 98 bodova, došli do 1/8 finala Lige konferencije, ali je nedostajalo to „nešto“. A to „nešto“, osim malo sportske sreće, su upravo oni. Jer, koliko god njima bilo teško, nama je duplo teže u neprekidnoj borbi. Nadam se da će biti uz nas na svakoj utakmici! Ove godine je ulog još veći jer prvak ide direktno u LŠ, tako da borba tek počinje i biće žešća nego prošle godine. – zaključio je Urošević.

Meč Javora i Partizana, igra se u subotu od 20 časova u Ivanjici.

Foto: FK Partizan

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizanu preti žestoka kazna zbog protesta na derbiju!

Fudbalskom klubu Partizan preti oštra kazna zbog kašnjena početka meča sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije. Disciplinska i etička komisija...

POVEZANE OBJAVE