OTVARA SE PUT: Zvezdina želja precrtana u Feneru

U jeku je potraga za igračem na poziciji najisturenijeg napadača u Crvenoj zvezdi, ali nikako nisu čelnici do sada uspevali da realizuju neku od velikih želja.

Pomalo u senci vesti da je Aleksandar Pešić blizu povratka u redove crveno-belih, pojavilo se i ime nekadašnjeg igrača Aton Vile, a sada Fenerbahčea Mbvane Ali Samate.

On je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Antverpenu, gde je postigao šest golova i nije zadovoljio kriterijume, pa belgijski klub nije želeo da otkupi njegov ugovor.

Danas je reprezentativac Tenzanije definitivno otpisan u turskom klubu od strane trenera Žorža Žezusa, zajedno sa još dvojicom saigrača.

Međutim, problem za eventualni transfer na Marakanu predstavlja plata ovog igrača koja je previsoka za mogućnosti šampiona Srbije. On naime na godišnjem nivou ima primanja od 2.380.000 evra u neto iznosu, a na sve to još i bonuse za timske uspehe.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Teško mu pao poraz: Majk Džejms u suzama (VIDEO)

Jednom od najboljih košarkaša Evrope, Majku Džejmsu teško je pao poraz od Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige. Majk je postigao...

POVEZANE OBJAVE