STANKOVIĆ PRED RADNIČKI: Ne verujem da bilo šta može da nas iznenadi

Fudbaleri Crvene zvezde, odbranu titule prvaka Srbije počinju protiv niškog Radničkog.

Crveno beli su u promenljivoj formi odigrali pripreme, i bez pojačanja u napadu dočekuju Nišlije.

Pred sutrašnji meč, oglasio se trener Dejan Stanković:

Odmor je bio kratak, nekih 14 dana, ali tako je svima, pa i nama. Pripreme su pripreme i one i služe za uigravanje, podizanje forme. Imaš mogućnost i da probaš neke taktičke zamisli, da vidiš kako to izgleda. Mene je zanimala poslednja utakmica i bila je stvarno dobra, protiv jakog protivnika. Isto smo tako i zimus protiv Šahtjora ostavili dobar i jak utisak, umem da se našalim sa igračima i da kažem da su izgledali fenomenalno i da nema izgovora za ulazak u prvenstvo. Svesni smo šta nas čeka, kao i kako je to biti u ulozi favorita. Kad pričamo o jednoj utakmici, pa ti je unapred daju kao pobeđenu je mnogo teško, a ne kada ti neko pripisuje ceo šampionat unapred. To je jedan dug maraton, trka gde će biti i umora i povreda i dobrih i loših stvari. Samo onaj koji se spreman da mentalno i fizički sve to izdrži biće onaj pravi. Prošla godina je za nas bila izuzetno jaka u svakom smislu te reči i rezultatski i dosta psihički teška sa pritiskom od prve utakmice i onda bih se odmah nadovezao da znamo šta nam je činiti od sutra. Sutra je prva utakmica jednog istorijskog šampionata za fudbalsku Srbiju, tako da ćemo mi gledati da budemo protagonisti od samog starta. – sumirao je on odrađeno u pripremnom periodu.

Potom je komentarisao i prvog rivala:

Mitrović je udarna igla Radničkog iz Niša, momak koji pokazuje kvalitet, na svakih šest meseci se kod njega vidi boljitak. Doveli su Marjanovića, momka čiji mi se način igre sviđa, ostalo je na njima. Ostali su bez jednog štopera, videćemo i kakva je sitaucija na levom beku, ko će igrati, znamo sve o njima. Ne verujem da bilo šta može da nas iznenadi, ko god da igra, poštujemo svakoga. Utakmica za utakmicu spremamo posebno svaku za sebe, tako će biti i sutra. – zaključio je Stanković.

Duel Crvene zvezde i Radničkog iz Niša, igra se sutra od 20 časova na stadionu “Rajko Mitić”.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ovusu: Želim da se izvinim svim navijačima

Leonard Ovusu, fudbaler Partizana, oglasio se na društvenim mrežama posle poraza crno-belih od Vojvodine. Ovusu je zimus stigao u Partizan kao...

POVEZANE OBJAVE