Pićini nakon odlaska najavio novo pojačanje Zvezde

Nakon što je kao slobodan igrač zimus pojačao redove Crvene zvezde, nakon perioda u Valensiji, Italijanski reprezentativac Kristijan Pićini se nije najbolje snašao.

Posledica toga je današnji prekid saradnje sa desnim bekom.

On je u redove tima Dejana Stankovića stigao nakon teške povrede, pa se u početku smatralo da su lošija izdanja posledica straha od obnove povrede.

Ipak, sada više nema dileme, Italijan nije bio srećan u novom-starom šampionu naše zemlje.

Danas sam raskinuo ugovor sa svojim, sada već bivšim klubom. Posle deset godina u Seriji A, Primeri i Primeiri, nisam mogao da se naviknem na novu zemlju, zbog svojih navika i nekih drugih stvari.Posledica svega je to da nisam bio srećan, što je bila kap koja je prelila čašu. Jako sam zahvalan na prilici da igram u najvećem klubu na Balkanu, da doživim atmosferu Marakane, da upoznam neverovatne navijače, poručio je Pićini na rastanku.

On je potrvrdio da je ugovor raskinut sporazumno, ali usput i nagovestio da se uskoro može očekivati novi fudbaler na Marakani, kao zamena za njega.

Nisam želeo da dovodim sebe u nezgodnu situaciju, pogotovo ne klub, zbog čega sam odlučio da oprostim dve godine ugovora, kako bi Zvezda mogla da dovede zamenu. Fudbal mi nikada nije bio pitanje novca, pogotovo nakon povrede koju sam doživeo 2019. godine. Igram fudbal da bih uživao, zbog strasti i ako to ne mogu da nađem, onda se sklonim… Hvala Crvenoj zvezdi, od danas imate još jednog navijača, naglasio je Italijan da je rastanak u prijateljskom tonu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE