STOLICA UZVRATIO KOLEGI: Ni trener Partizana nije zadovoljan suđenjem

Fudbaleri Partizana večeras su jedva, pogođenim penalom u poslednjim momentima meča, izborili bod u Nišu protiv Radničkog.

U ovom meču Partizan je dva od tri gola postigao sa bele tačke, što je trener domaćina Tomislav Sivić veoma direktno prokomentarisao na kraju meča.

Na pres konferenciji je, međutim, svoj odgovor dao i trener Partizana Ilija Stolica.

Verujem da bi vama bilo interesantno da se ova tema nastavi. Utisci su jedno, snimci nešto drugo. U nekolkko situacija nam penali nisu svirani. Naš penal u nadoknadi je bio čist, nikakvog padanja u bazen nije bilo (direktan odgovor na konstataciju kolege iz protivničkog tima). Igrači Radničkog ni kod jednog kaznenog udarca nisu dobili žute kartone. Nikome nije lako kad je suđenje loše. Ovde nema žrtvi u tom smislu. Stvari su nam svima jasne, bez obzira kako ih analizirali. Ponavljam, VAR nije radio tokom utakmice, ali jeste kad je proveravao drugi penal. Sigurno mi nismo krivi za to, sigurno nam ne ide u korist, rekao je trener crno-belih.

On smatra da njegov klub mora da bude više zaštićen.

Za Partizan nema osvajanja boda. Tačno je da je gol koji pravi utisak pao u poslednjim trenucima. Nedostajalo je vremena da se stvari pozitivnije okrenu, ali se ne zadovoljavam nerešenim ishodom, s obzirom na kvalitet rivala i rezultat koji je prethodio. Mi moramo da ovo gledamo na pozitivan način, ali moramo da pogledamo i neke snimke. Moramo da budemo više zaštićeni od ovoga, izjavio je Stolica, pa pojasnio:

Video sam snimke, obavešten sam i tokom utakmice sa VAR ne radi, to mora da se izbegne. Zato smo napravili neke druge stvari. Nadležni organi bi trebalo da se bave ovom temom, a videćemo hoće li se baviti, zapitao se trener Partizana.

Česta tema posle mečeva na Čairu je i loš teren.

Visoka trava ne doprinosi kvalitetu fudbala. Deluje da je meč bio atraktivan, zbog po tri gola na obe strane, ali onemogućena je prava fudbalska predstava, ocenio je Stolica.

FOTO: FK Partizan

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI SKANDAL U SRPSKOJ KOŠARCI: Srpski košarkaš suspendovan zbog korišćenja kokaina

Nakon što je zbog nameštanja utakmica izrečena doživotna suspenzija Marku Radonjiću, nekadašnjem košarkašu FMP-a i Borca, novi skandal potresa...

POVEZANE OBJAVE