Stanković prokomentarisao novu ubedljivu pobedu i učinak mladih uzdanica

Crvena zvezda večeras je u drugom kolu Superlige Srbije zabeležila i drugu ubedljivu pobedu na startu nove sezone, pošto je savladana Kolubara sa 5-0.

Trener šampiona Srbije Dejan Stanković posle utakmice je istrakao da je cilj da igrači budu na terenu oko 70-75 minuta.

Imamo školu od prošle godine. Uradili smo takve pripreme da uđemo jako u sve mečeve spremni dočekamo i Evropu. Videli ste i po izmenama, gledamo da momci igraju po 70-75. minuta, da raspodelimo minutažu. Veoma sam zadovoljan. Bilo je par ishitrenih pasova u prvom poluvremenu, ali ostalo je bilo dobro. Iza lopte smo u prvom poluvremenu bili sjajni, ocenio je Stanković.

Potom je pohvalno govorio o mladom Nikoli Stankoviću, koji je dočekao svojih pet minuta.

Stanković je Zvezdino dete i pričao sam dosta o njemu. Može samo da napreduje. Danas je pokazao da možemo ozbiljno da računa na njega na bilo kojoj poziicji. Zna kako da se nosi sa pritiskom i težinom Marakane i dresa, pohvalio je mladog prvotimca trener Zvezde.

Mladi Stefan Leković je krajem utakmice promašio jedanaesterac, za koji mu je ukazana prilika da ga izvede kako bi se upisao u strelce, usled ubedljivog rezultata.

Idemo dalje. Nema veze. Zagrlio sam gaovo je bila nagrada za njega. Nije promašio samo onaj koji nije šutirao. Biće još penala u karijeri. Bitno je da rade kako rade, da su odani svom poslu, da daju celog sebe, nije zamerio svom mladom fudbaleru trener crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE