IZ RADNIČKOG GRME: Neće da ćute na nepravdu!

Fudbaleri Partizana remizirali su sa niškim Radničkim u drugom kolu Superlige.

Meče bio veoma buran a obeležila su ga dva jedanaesterca dosuđena u korist crno belih.

Tim povodom se oglasio član UO tima sa Čaria Aleksandar Panajotović.

Kao veteran Radničkog ne mogu da ćutim na očitu nepravdu na račun mog kluba, sa kojim sam igrao velike evropske mečeve i obarao na pleća timove kao što su Napoli, Fejenord, Dandi, Grashopers, Hamburger. Nismo mi ovde baš tolika provincija kao što mnogi od vas misle. Najpre me interesuje da li će biti pokrenut postupak protiv sudija na utakmici između Radničkog i Partizana? I da li će konačno Sudijska komisija da počne da radi svoj posao?. – rekao je on.

Potom je nastavio:

Smatram da je neprihvatljivo da na utakmicu koja se igra u Nišu dođe sudija iz Beograda i da se iživljava nad svima nama 97 minuta. Ne znam sta možemo da očekujemo da se desi kada odemo u goste, ako se ovakve stvari dešavaju u Nišu. Zašto smo se onoliko zalagali za VAR, ako se on ne oglašava u pojedinim situacijama? Očigledno kada im ne odgovara i kada je to na štetu Radničkog. Zanima me i koji su mehanizmi na raspolaganju klubovima kada smatraju da su oštećeni? Kome se obraćaju i ulažu žalbu? Da li uopšte postoji ta mogućnost? Šta radi predsednik Sudisjke komisije, ako se do sada nijednom nije oglasio?

Na kraju je završio sa nizom pitanja:

Zašto je utakmica produžena šest, a ustvari sedam minuta, odnosno dok nije došlo do izjednačenja. I to iz penala. Zašto defanzivcu Partizana Filipoviću nije pokazan crveni karton još u prvom poluvremenu? To je trener Partizana jasno video i zato ga je i zamenio na pauzi? Da li su fudbalske sudije jedine u Srbiji koje ne odgovaraju za svoje greške i kako je to moguće? Nadam se da će neko odgovoriti na ova pitanja i da ćemo uskoro konačno biti u prilici da u Srbiji gledamo pravi fudbal, da sudije neće krojiti rezultate i da će ekipe koje su bolje na terenu pobeđivati. – zaključio je Panajotović.

Pre gostovanja Kolubari u prvenstvu, Nišlije očekuje duel protiv Gzire u Ligi konferencija.

Foto: FK Radnički Niš

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Iz Budućnosti izneli očekivanja pred Partizan

 Drugi meč polufinalne serije ABA lige između Partizana i Budućnosti igra se 7. maja u Podgorici. Očekivanja uoči meča broj...

POVEZANE OBJAVE