KOMPLIKUJE SE SITUACIJA OKO POJAČANJA: Zvezda kreće u ofanzivu!

Crvena zvezda želi ovog leta da u svoje redove dovede mladog krilnog napadača iz redova niškog Radničkog Stefana Mitrovića.

On je svoje sposobnosti demonstrirao i u prva dva kola Superlige Srbije, u mečevima protiv oba večita rivala.

On je jednom nogom već viđen na Marakani, međutim isprečava se pitanje obeštećenja.

“Mozzart sport” je otkrio da u ugovoru Mitrovića sa Radničkim postoji izlazna klauzula od 500.000 evra, ali bi mogli zbog velikog interesovanja da dobiju daleko više za njega.

Ovo je u svojoj izjavi potvrdio i predsednik niškog superligaša Ivica Tončev. On je otkrio da je pored srpskog šampiona za hitronogo krilo zainteresovano još četiri kluba i poručio koja je njegova cena.

Navodi se da je u razgovoru sa Dejanom Stankovićem, trenerom Crvene zvezde, Mitrović izrazio želju da pojača njegov tim, iako je mladi stručnjak sinoć nakon pobede nad Kolubarombio veoma zakopčan o ovoj temi.

Situaciju veoma može zakomplikovati ukoliko se bude odugovlačilo sa transferom i Mitrović zaigra na startu Nišlija u kvalifikacijama za Ligu Konferencija protiv Gzire na Malti. U tom slučaju ne bi mogao da pomogne Zvezdi u evropskim kvalifikacijama, ukoliko bi se definitivno ostvario ovaj transfer.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Navijači besni, traže Jokićevu suspenziju (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa su savladali Los Anđeles Lejkerse sa 101:99. Međutim, veliku pažnju javnosti izazvao je brat Nikole Jokića. Strahinja...

POVEZANE OBJAVE