VELIKA TRANSFER-OBMANA: Levandovski plaćen daleko više od objavljene sume!

Konačno je završena velika letnja transfer-saga i najbolji igrač sveta u izboru Fife RObert Levandovski posle mnogo godina napušta Bajern i stiže na Kamp Nou!

Barselona je međutim, prema pisanju španskog lista “El Pais”, izdvojila daleko više od objavljne svote za ovaj transfer.

Začkoljica se sadrži u tome da će Bajern dobiti čak 10.000.000 evra u slučaju da se ostvari uslov za koji deluje nemoguće da se neće ispuniti.

Naime, potrebno je samo da Levandovski provede godinu dana u katalonskom gigantu! S obzirom na to da je stavio paraf na četvorogodišnji ugovor, trebalo bi da se dogodi pravo nepredviđeno čudo pa da poljski napadač ode pre kraja sezone, posebno jer je u poznim igračkim godinama.

Na taj način Španci su želeli da ublaže napade medija zbog tako skupog transfera u delikatnom finansijskom trenutku, potvrdio je za ovaj list i objasnio neimenovani agent koji je učestvovao u pregovorima.

Takođe se navodi da je i plata napadača zapravo mnogo veća od najavljene (16.000.000 bruto), pa bi u naredne četiri godine klub trebalo da u ove svrhe odvoji 92.000.000 evra!

Čak se govori da su Katalonci isplatili i, za ovu namenu, basnoslovnih 20.000.000 evra agentu Pniju Zahaviju, koji je taj novac potraživao od minhenskog kluba kako bi Poljak ostao u Bajernu.

Prethodno je objavljeno da transfer iznosi 50.000.000 evra, od čega bi pet miliona trebalo da legne na račun ukoliko Barsa ostvari plasman u Ligu šampiona, u šta je takođe teško poverovati da neće biti ostvareno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pioli je bivši, poznato ko ga menja na klupi Milana

Kako prenose italijanski mediji, Stefano Pioli definitivno napušta Milan na kraju sezone. Nekadašnji trener Bolonje, Fiorentine i Lacija je na...

POVEZANE OBJAVE