STOLICA POSLE REMIJA SA TSC-om: Daleko bolje od onoga u Nišu

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da ostvare pobedu na drugoj uzastopnoj utakmici, pošto su na svom terenu odigrali bez golova – 0:0 protiv TSC-a iz Bačke Topole.

Crno-beli su često dolazili do šesnaesterca gostiju, ali su uputili tek jedan šut u okvir gola. O tome je nakon utakmice govorio i trener vicešampiona Srbije Ilija Stolica.

Falio nam je gol. Čim je završeno bez golova jasno je da nismo bili dovoljno efikasni. Odigrali smo dobru utakmicu, daleko bolje od onoga u Nišu, ekipa se podiže, ali kada se ne postigne gol ovako se završi, izjavio je Stolica neposredno nakon utakmice za TV “Arenasport”.

Ipak, on smatra da je njegov tim na dobrom putu.

Potrebno je još malo vremena, znam da se ovde traže instant stvari, ali novi je trener, novi igrači, mora da postoji proces koji se poštuje. Na dobrom smo putu sa igrom i žao mi je što nas rezultat nije nagradio, zaključio je trener Partizana.

Napadač Rikardo je prethodne sezone bio najbolji strelac prvenstva, ali ove ne pronalazi put do gola, izuzev sa penala.

Ne može da padne teret na jednog igrača. Imao je specifične pripreme, bio je dugo povređen i nije učestvovao u kompletnom procesu. Traži sebe, sada svi znaju njegove kvalitete i dobro je čuvan, logično je da mu treba pomoć, ocenio je Stolica.

U narednom kolu Partizan gostuje Novom Pazaru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NA EURO ZA 1€

Započnitee sportsku avanturu sa nama i priuštite sebi nezaboravno putovanje koje će ostati zauvijek urezano u vašim uspomenama. Postanite dio...

POVEZANE OBJAVE