Lazetić otkrio razloge frustracije nakon meča sa Partizanom

Fudbaleri Partizana i TSC-a odigrali su nerešeno bez golova u trećem kolu Superlige Srbije na stadionu u Humskoj.

Iako bi se reklo da bi tim iz Bačke Topole trebalo da je zadovoljan ovakvim ishodom, trener ovog tima, ali nekada i Partizana, kao i igrač crno-belih, Žarko Lazetić bio je vidno frustriran, jer je znao da će sva pažnja biti usmerena ka vicešampionu zemlje i lošem početku sezone.

Bio sam nervozan kada sam to rekao, jer nismo pobedili. Takve emocije su i realne posle utakmice, ali kada sam pogledao meč, zadovoljniji sam tom utakmicom nego onom sa Čukarickim, koju smo dobili 4:1, izveo je zaključak trener TSC-a, pa nastavio:

Kako je naš tim izgledao, koliko smo šansi stvorili i nametnuli, nekad rezultat ne isprati ono što se radi na terenu i na kraju nisam bio toliko nezadvoljan kao što je izgledalo neposredno po završetku meča u Humskoj. Protiv Partizana smo odigrali dobro, naročito u prvom poluvremenu, kada smo imali šanse iz prekida, prisetio se Lazetić.

On je objasnio i rečenicu koju je izgovorio posle subotnjeg meča, da nikog ne želi da odmara.

Zato sam i rekao to što sam rekao posle utakmice sa Partizanom. Možda sam ja neiskusan trener, možda se to ne radi tako, ali nijednu utakmicu protiv Zvezde i Partizana nismo žrtvovali. Nismo želeli da se žrtvujemo, da odmaramo igrače i da se spremamo za neku drugu utakmicu, kao da ne možemo ništa da uradimo. Ljudi iz kluba i ja smatramo da je TSC tim koji svaku utakmicu treba da ide na pobedu, rekao je trener tima sa severa Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki povratak: Janakopulos iznenadio (VIDEO)

Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos prisustvuje utakmici tog tima i Makabija u "OAKA" areni u okviru drugog meča plej-of...

POVEZANE OBJAVE