“SRPSKI” PJUNIK IDE NA ZVEZDU: Jermeni ubedljivi u revanšu, Srbin asistent (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde će svoj put ka plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona ove godine krenuti od duela sa jermenskim Pjunikom, koji je prijatno iznenađenje na početku nove sezone.

Posle izbacivanja Kluža, kada je apsolutni junak bio srpski štoper Zoran Gajić, u revanšu u Luksemburgu su nadoknadili minus od jednog gola razlike iz prvog meča (0-1) i ubedljivom pobedom obezbedili duel sa timom Dejana Stankovića.

Sa srpski fudbalerima Zoranom Gajićem i Urošem Nenadovićem ostvarena je pobeda od čak 4-1 u gostima.

Nije tako izgledalo na početku, pošto je Didelanž poveo već u 21. minutu pogotkom Marokanca Hasana. Ipak, tek dva minuta kasnije je na asistenciju Nenadovića izjednačio Žuninjo.

Ovim rezultatom se otišlo i na poluvreme, ali je jermenski predstavnik i dalje imao manjak od jednog gola u sveukupnom skoru.

Nije ih to pomelo, pa su u drugom poluvremenu oduvali protivnika. Golim Luke Juričića u 54. i 85. minutu, kao i Otubanja u 74. ostvarena je ubedljiva pobeda u revanšu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJAJU ODBRANU TITULE: Polufinale protiv Budućnosti, Partizan počinje prodaju karata

Košarkaši Partizana naredne nedelje počinju polufinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti. Crno-beli će biti domaćini Podgoričanima u prvom meču 30....

POVEZANE OBJAVE