PJUNIK NEMA KLUPU: Poraz u prvenstvu pred Zvezdu, srpski napadač jedina konstanta u timu (VIDEO)

Fudbaleri jermenskog Pjunika, prvog protivnika srpskog šampiona Crvene zvezde ove sezone u evropskim takmičenjima, najprijatnije su iznenađenje na početku kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posebno su se istakli izbacivanjem rumunskog Kluža u prvom kolu, kada je apsolutni junak bio srpski defanzivac Zoran Gajić, koji je tada postigao dva gola u ključnim momentima.

Međutim, pošto su u ovom timu upućeni koliko ih težak posao čeka, nisu želeli ništa da prepuste slučaju, pa su u prvom kolu domaćeg prvenstva igrali sa gotovo potpuno rezervnom postavom i – izgubili.

Gajić ipak sada nije igrao, kao ni mnogi drugi članovi prve postave, upravo jer se sve polaže na dvomeč sezone protiv tima Dejana Stankovića.

Bolji je bio na startu tamošnjeg prvenstva Ararat, koji ih je kao gost savladao minimalnim rezultatom 0-1.

Jedini gol na meču bio je delo Razmika Hakobjana, koji je bio najviši u skoku, nakon centaršuta Huana Brava, a prilikom jako loše i statične reakcije domaćih fudbalera.

I na gol-crti ništa nije trener Pjunika želeo da rizikuje, pa je branio rezervni golman Stanislav Bušner, koji bi bio junak meča da je mreža ostala netaknuta.

Od standardnih igrača su premijeru u tamošnjoj ligi počeli samo srpski napadač Uroš nenadović i vezista iz Brazila Andre Mensalao.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE