ROMA BOLJA OD TOTENHEMA: Srbin igrao u drugom poluvremenu, Dibala asistent (VIDEO)

Bliži se početak sezone u najjačim fudbalskim ligama, a u pripremi međusobno odmeravaju snage i mnogi od najjačih evropskih timova.

Tako su večeras u Haifi fudbaleri Totenhema i Rome odigrali prijateljski meč, pred početak Premijer lige narednog vikenda, odnosno Serije A nedelju dana kasnije.

Bolji je bio italijanski tim, pobedivši minimalnim rezultatom 1-0.

Jedini gol na meču postigao je Brazilac Rožer Ibanjez u 29. minutu, kada je bio najbolji u skoku posle centaršuta Paola Dibale iz kornera.

Engleski tim je mogao do izjednačenja kada je Rišarlison u 85. minutu izveo slalom kroz odbranu rimskog kluba i ušao duboko u šesnaesterac, ali je izostala završnica.

Svilar govorio o razlozima prelaska u Romu i očekivanjima

Totenhem je više napadao i uputio deset šuteva ka golu, ali nijedan nije išao u okvir i nije ugrozio Rui Patrisija, koji je branio tokom cele utakmice, pa tako srpski golman Mile Svilar nije dobio priliku i presedeo je na klupi ceo duel.

Drugi srpski fudbaler koji je pojačao Vučicu u ovom prelaznom roku Nemanja Matić ušao je u igru u 60. minutu, zamenivši drugo veliko pojačanje i asistenta na ovom meču Paola Dibalu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VELIKI MEČ VEČERAS: Evroliga najavila spektakl Partizana i Olimpijakosa

Košarkaši Partizana igraju još jedan bitan meč za plasman u plej-in Evrolige. Crno-beli dočekuju u Štark Areni Olimpijakos. Na...

POVEZANE OBJAVE