SVE DALJE OD ZVEZDE: Javio se novi klub za napadača, obeštećenje papreno!

Crvena zvezda je ovog leta bila u velikoj potrazi za napadačem, gde su špekulisalo o mnogim imenima, a jedno od poslednjih u nizu bio je i Siril Desers.

Najbolji strelac premijernog izdanja Lige konferencija se vratio sa pozajmice iz Fejenorda gde je dostigao ovaj uspeh, pa je trenutno u Genku, međutim njegov status nije najjasniji.

Iako je jasno da je prva opcija u belgijskom timu Nigerijac Pol Onuaču, koji je u pretprošloj sezoni čak 33 puta tresao mreže protivnika, on je sada povređen i njegov zemljak Desers je dobio šansu na početku ove sezone.

U prvom kolu je postigao gol u porazu od Klub Briža (3-2), dok je i danas već dva puta zatresao mrežu u novom derbiju, protiv Standarda iz Liježa, koji je u toku.

U međuvremenu se kao interesent za ovog igrača javio i Kopenhagen i pominje se obeštećenje od čak 6.000.000 evra, a kontakti sa igračem su navodno već uspostavljeni.

Danski klub je još uvek u dilemi da li da izdvoji toliku sumu za Desersa, ali posle novih golova danas, ko zna šta će biti.

Ranije je interesovanje za Nigerijca pokazao i italijanski Kremonenze, novi član Serije A, ali je u međuvremenu ispao iz trke, a i Genk je pikirao zamenu.

Pritom je Zvezda u međuvremenu angažovala i povratnika Aleksandra Pešića, pa iako se pominjalo da bi i pored toga čelnici srpskiog šampiona voleli da na stadionu Rajko Mitić vide i Desersa, nove okolnosti bi mogle da ukažu da su crveno-beli sve dalje od finalizacije ovog posla.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE