ZVEZDA OFANZIVNO NA EVROPSKOM DEBIJU: Neka se spremi golman Jermena, opasnost vreba!

Fudbaleri šampiona Srbije Crvene zvezde počeće sutra na svom stadionu evropsku misiju utakmicom trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Pjunika od 20.45 časova.

Pjunik je napravio već dva iznenađenja, izbacivši Kluž, kada je junak bio srpski fudbaler Zoran Gajić, a potom i Didelanž.

Ipak, tim Dejana Stankovića je ozbiljniji protivnik od dosadašnjih, a sva je prilika da će se tako i ponašati od starta prvog meča, pošto će se krenuti izuzetno ofanzivno.

U odbrani ne bi trebalo da bude iznenađenja, pa bi poslednju liniju trebalo da čini etablirani štoperski tandem Eraković-Dragović, zatim levi bek koji je nezamenjiv već godinama Milan Rodić, dok bi po desnom boku trebalo, ako se ne posegne za nužnim rešenjem, da se nađe jedino rešenje Marko Gobeljić.

Ono što će, međutim, dati ključnu crtu sutrašnjem duelu trebaloo bi da bude vezni red, koji će biti orijentisan izuzetno ofanzivno, i činiće ga tandem Kangva-Kanga. Jasno je da nijednom golmanu nije svejedno, kada se zna kakav top u nogama poseduju ovi igrači.

Na klupi će posledično ostati Seku Sanogo, vezni fudbaler sa primarno defanzivnom orijentacijom.

Pored nezamenjivih Kataija i Ivanića, na desnom krilu će igrati Osman Bukari, ovoletošnje pojačanje koje uveliko pokazuje zašto je dovedeno, dok u špicu treba očekivati najnovijeg igrača u timu Aleksandra Pešića, koji se vratio u klub iz turskog Karagumruka, iako je Pavkov izuzetno efikasan na startu sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE