TRENER FULAMA O MITROVIĆU: Već sam govorio da nije samo golgeter

U uvodnoj utakmici današnjeg programa startnog kola Premijer lige Fulam je na svom Krejven Kotidžu izborio remi sa aktuelnim vicešampionom lige i Evrope Liverpulom.

Najzaslužniji za ovaj podvig bio je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, koji je postigao oba gola za svoj tim, pritom jedan iz penala koji je sam izborio.

Dvostruki strelac Mitrović prokomentarisao svoj učinak protiv Liverpula

O njemu je posle dobrog rezultata govorio i trener Fulama Marko Silva.

Mislim da sam bar 20 puta prošle sezone govorio o tome da Mitro za nas nije samo golgeter. On je danas uradio neverovatan posao bez lopte. Neverovatan! Način na koji je vršio pritisak, kako je pomagao veznom redu, u pojedinim trenucima i odbrani… I onda, posle svega toga, u 70 minutu uspeo je da istrči 30-40 metara s lopotom u nogama i iznudi penal. Bio je fantastičan, zaslužio je golove svojom partijom i zaista mi je drago što ih je i dao dva, nije zaboravio Silva nijedan segment doprinosa našeg golgetera.

On je istakao i da će Srbin sigurno dati gol ukoliko ostatak tima uspe da stvori šansu za njega.

Svaki put kada dobijem pitanje o Mitrovim mogućnostima u Premijer ligi, ja kažem isto: moramo da igramo našu igru, kada stvaramo šanse za njega – on daje golove, poručio je trener Fulama.

FOTO: FK Fulam

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE