Dragić otkrio ko ga je najviše ubeđivao da se vrati u reprezentaciju

Košarkaška reprezentacija Slovenije za manje od mesec dana kreće u odbranu evropskog trona, na koji je zasela 2017. godine pobedom nad Srbijom u finalu.

U ovaj pohod kreće ojačana za novog igrača Čikago Bulsa Gorana Dragića, koji se upravo nakon tadašnjeg velikog uspeha oprostio od nacionalnog tima.

On je otkrio da ga je najviše ubeđivao da se vrati njegov brat i saigrač iz reprezentacije Zoran.

Bilo je lepo igrati u Ljubljani i Stokholmu, nakon toga sam razgovarao sa momcima koji su pokazali veliku želju da se vratim. Bio sam i emotivan jer su me nekako napali iz zasede, čekao me je medicinski zahvat i potpisivanje ugovora sa Čikagom. Zato sam tako dugo i čekao. Mnogo ljudi me je ubeđivalo da se vratim, Rašo Nesterovi, Edo Murić… Ipak, najviše je uticaja imao moj brat Zoran. Svakog dana me je ubeđivao, rekao je Goran Dragić.

Slovenija će na Evrobasketu igrati u grupi B u Kelnu, u kojoj će joj protivnici biti Francuska, Litvanija, BiH, domaćin Nemačka i Mađarska.

Evropsko prvenstvo se igrao od 1. do 18. septembra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRAMA U DENVERU: Jokićeva tripl dabl dominacija, Marej za 2:0! (VIDEO)

Košarkaši Denvera vode sa 2:0 u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije protiv LA Lejkersa. Sinoć su u dramatičnom meču slavili...

POVEZANE OBJAVE