IGRAJ FRANCUZE! Počinje još jedna liga, preuzmi 1.000 RSD BONUSA i pogodi ko će biti šampion

Meridian je pripremio sjajnu ponudu za Ligu 1 – preuzmi 1.000 RSD bonusa i čekiraj najveće kvote na planeti!

Liga 1 se vratila, a sa njom i brojne zvezde evropskog fudbala! Jasno je svima, PSŽ je i dalje glavni favorit u Francuskoj, ali deluje da ovo može biti izuzetno uzbudljiva sezona.

Pa, krenimo redom. Pojačao se Lion dobrano ove sezone, mada i sa time teško da može da ugrozi branioca titule Pari Sen Žermen, koji je prema brojnim prognozama prvi favorit za naslov prvaka!

Shodno tome, sportska kladionica Meridian je za jednu od najjačih liga sveta pripremila fantastičnu ponudu.

Ako verujete u PSŽ, Meridian vam nudi kvotu 1.10 na opkladu da će četa Kristofa Galtijea odbraniti domaću krunu. Sledi potom Olimpik iz Marseja sa kvotom 13.34, a sama razlika u odnosu na prvoplasirani PSŽ dovoljno govori o tome ko će se za sve pitati u Ligi 1 ove sezone.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Kao što rekosmo, sledi potom Lion sa kvotom u Meridianu od 14.11, zatim Monako sa 17.83, dok su svi ostali daleko ispod…

Ali, to nije sve! Meridian vam je spremio i posebnu ponudu u kojoj možete da pogodite i ko će biti najbolji strelac na kraju sezone u Ligi 1!

Na prvom mestu favorita je vedeta Pari Sen Žermena Kilijan Mbape sa kvotom 1.53. Potom sledi udarna igla Monaka Visam ben Jeder sa kvotom 6.78.

Odmah iz ovog dua je tandem Pari Sen Žermena Nejmar (7.24) – Lionel Mesi (7.91). Prema ponudi u Meridianu, svim ostalim fudbalerima se daju daleko manje šanse za zvanje najboljeg strelca.

Dakle, ponuda je vrlo široka, na vama je samo da je iskoristite i to uz fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE koji donosi Meridian.

Recept je jednostavan – registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, i uz samo par klikova preuzmi 1.000 RSD bonusa!

A, onda… Sve što ti je ostalo jeste da iskoristiš NAJVEĆE KVOTE i uživaš u vrhusnkom fudbalu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE