Nešto je čudno na dresovima braće Adetokunbo u reprezentaciji (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Grčke počela je pripreme za predstojeći Evrobasket, kao i početak druge faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, gde će na startu gostovati našoj selekciji 25. avgusta.

Na spisku igrača njihovog nacionalnog tima nalazi se i višestruki MVP u NBA ligi Janis Adetokunbo, ali i sva tri njegova brata; Tanasis, Kostas i Alek.

U SUSRET DUELU SA SRBIJOM: Papapetru govorio o Partizanu na pripremama reprezentacije

Juče je održan “media day”, iz kog su proistekle i zajedničke fotografije njih četvorice, ali na jednoj od njih se uočava zanimljiv detalj.

Naime, vidljivo je da Aleku i Kostasu prezimena na dresovima nisu upisana na isti način, kao što možete i sami pogledati.

Osim Aleka, koji nije nastupao u najjačoj ligi na svetu, ostala trojica poseduju NBA prsten. Kostas ga je prvi osvojio sa Lejkersima, u korona bablu, doduše sa minimalnom minutažom, dok su godinu dana kasnije Janis i Tanasis bili šampioni NBA lige sa Milvoki Baksima.

https://www.instagram.com/p/Cg7eILUKaap/?utm_source=ig_web_copy_link

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE