Novi udarac za Radnički: Još jedan adut napušta klub!

Radnički iz Niša ostaje bez još jednog velikog aduta, takođe startnog krilnog napadača. U pitanju je Lazar Jovanović koji je za Mocart sport potvrdio odlazak.

Ovaj fudbaler ima gotovo simboličnu otkupnu klauzulu u ugovoru, koji mu ionako ističe za par meseci, tako da se ispostavilo da Radnički baš i nije imao mogućnosti da ga zadrži.

Tačno je. Trebalo je još danas da odem, ali smo se na kraju dogovorili da ostanem do petka, odigram utakmicu protiv Novog Pazara i već u subotu putujem za Izrael. U Nišu sam od februara, a imam osećaj kao da sam tu pet godina. Proživeo sam neke mnogo lepe stvari ovde, da se vodim emocijama, igrao bih u Radničkom do kraja karijere. Ali, svima nama je, ipak, egzistencija u prvom planu. Nadam se da ću se na dostojan način oprostiti od Nišlija u petak“, kazao je Jovanović za Mozzart Sport.

Jovanović je bio najbolji igrač drugog kola Mozzart Bet Superlige, zbog partije protiv Partizana u meču u kome je bio strelac prelepog gola, a bio je asistent svojim saigračima i na tom, kao i u oba meča sa Gzirom, odnosno i pre par dana u Lučanima, u remiju sa Mladošću.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NA KRAJU SEZONE: Dva Srbina iz La Lige ostali bez trenera!

Fudbaleri Sevilje završiće ovu takmičarsku godinu na sredini tabele u La Ligi. Prošlogodišnji pobednik će od naredne biti sa novim...

POVEZANE OBJAVE