Kostić govorio o očekivanjima u Juventusu i budućoj saradnji sa Vlahovićem

Filip Kostić je posle duge sage ovog leta, a koja se nadovezala na sve što se dešavalo u poslednjih godinu dana, napokon zakoračio u Seriju A.

On je prešao u Juventus u transferu vrednom 15.000.000 +1.500.000+3.000.000 evra, a zarađivaće 3.000.000 evra na godišnjem nivou.

Prethodnog leta mu je propao već viđeni transfer u Lacio, zbog bizarnog razloga – pogrešnog mejla koji je Ajntraht naveo.

Iako je u početku bilo trzavica zbog ovakvog poteza tima iz Frankfurta, ispalo je odlično jer je srpski fudbaler postao MVP Lige Evrope koju je osvojio sa nemačkim timom.

Ovog leta je bio veoma blizu i Interu, a činilo se u jednom trenutku da ipak neće biti ništa od prelaska u Juventus, posle angažovanja Anhela Di Marije, a i Ajntraht je želeo da ga zadrži na sve moguće načine.

Ipak, na kraju je došlo do saradnje, a kanidat za najboljeg fudbalera godine u Evropi govorio je za klupsku televiziju o očekivanjima.

Nije teško reći ’da’ Juventusu. Mislim da bi ovo mogao biti odlučujuć korak za moju karijeru, naporno sam radio da bih došao dovde. Mislim da zaslužujem da budem u Juventusu. Za ovakav klub uvek je pravo vreme, rekao je srpski reprezentativac.

Nezaobilazna je tema bila i saradnja sa zemljakom Dušanom Vlahovićem.

Već sam razgovarao sa Dušanom, srećan sam što je deo tima. On je jedan od najboljih napadača današnjice, uživanje je igrati sa njim, poručio je Kostić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIVŠI DEFANZIVAC CRVENO-BELIH O DERBIJU: Zvezda igra na Marakani, to su utakmice koje treba da dobije

Fudbaleri Crvene zvezde sutra su domaćini Partizanu u 173. večitom derbiju na otvaranju plej-ofa. Crveno-beli u duel ulaze sa +7...

POVEZANE OBJAVE