SPECIJALNA HILJADARKA ZA LUDI VIKEND: Registruj se, preuzmi bonus i odigraj savršen fudbalski tiket u Meridianu!

Dve veoma važne fudbalske utakmice su za nama, Crvena zvezda i Partizan su, za ovu nedelju, završili svoje evropske obaveze, ali tu nije kraj fudbalskom spektaklu.

Naprotiv, ono najzanimljivije, odnosno Lige petice tek počinju. U uvodnim kolima nacionalnih šampionata širom Evrope videli smo već nekoliko spektakularnih mečeva, a nema sumnje da će tako biti i ovog vikenda.

Sevilja, Totenhem, Fulam, Arsenal, Inter, Dortmund… samo su neke od ekipa koje će se ovog vikenda naći na terenu, a koje se ujedno mogu naći i na vašem tiketu – tiketu koji sastavljate u sportskoj kladionici Meridian.

Zašto baš tamo? Pa, ukoliko do sada niste postali član najbolje kladionice u regionu – pravo je vreme da to učinite, jer vas čeka fantastičan bonus dobrodošlice!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 1.000 RSD BEZ USLOVA!

Dakle, prilikom registracije putem meridianbet.rs sajta ili mobilne aplikacije, na vaš nalog automatski stiže 1.000 RSD bonusa i to bez uslova!

Da, dobro ste pročitali – bonus je zagarantovan, a onda ga možete iskoristiti za sastavljanje idealnog tiketa!

A, kad smo već kod bonusa – u Meridianu vas čeka još jedna fantastična vest: uplati prvi depozit i zaradi i do 100% BONUSA!

Klikni OVDEi uveri se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIVŠI DEFANZIVAC CRVENO-BELIH O DERBIJU: Zvezda igra na Marakani, to su utakmice koje treba da dobije

Fudbaleri Crvene zvezde sutra su domaćini Partizanu u 173. večitom derbiju na otvaranju plej-ofa. Crveno-beli u duel ulaze sa +7...

POVEZANE OBJAVE