KAKAV BI TO TRANSFER BIO: Salihamidžić otkrio kog su napadača želeli kao zamenu za Levandovskog

Nakon nekoliko godina, Bajern je ovog leta napustio zvanično najbolji fudbaler prethodne godine po izboru Fife Robert Levandovski, koji je prešao u Barselonu.

Sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić otkrio je da je namera šampiona Nemačke bila da ovo mesto popuni novim prelaskom iz redova Borusije Dortmund, pošto su želeli Erlinga Halanda.

Nije tajna da smo pregovarali. Na kraju, to nije uspelo iz raznih razloga. Ne želim da krivim igrača. Odabrao je opciju koja je, po njegovom mišljenju, bila optimalna za njega, rekao je sportski direktor Bajerna za “Bild”.

Haland je na kraju u transferu vrednom 60.000.000 evra pojačao redove Mančester Sitija.

Norveški napadač imao je fantastičan učinak prethodne sezone, pošto je na 30 utakmica postigao 29 golova, a nastavio je da rešeta i u Premijer ligi, pošto je u prva tri kola upisao isto toliko pogodaka.

I sam Levandovski je u Bajern stigao nakon velikih uspeha sa Borusijom, a to je svojevremeno uradio i Mario Gece, još jedan član Milionera iz generacije koja je vaskrsla ovaj klub i dovela ga do finala Lige šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos na krilima Slukasa i Papapetrua izjednačio protiv Makabija

U četvrtfinalnoj seriji Evrolige, košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi iz Tel Aviva u "OAKA" areni rezultatom 95:79 i izjednačili...

POVEZANE OBJAVE