KOLAKOVIĆ POSLE TRIJUMFALNOG STARTA: Na iskustvo i kvalitet smo priveli meč kraju

Odbojkaška reprezentacija Srbije slavila je večeras u prvom meču na Svetskom prvenstvu sa maksimalnih 3-0 protiv Ukrajine.

Svoje utiske posle meča izneo je selektor Igor Kolaković

Meč na otvaranju šampionata uvek je težak. Ukrajina je pokazala na pripremnim utakmicama da igra jako dobro. Poraz 3-2 od Poljske i pobeda nad Iranom sigurno su za nas bili velika opomena. Videli smo da su bili jako motivisani, da su imali i svoje navijače, i da su naročito na elementu servisa bili jako dobri, rezimirao je selektor Srbije, pa dodao:

U prvom setu smo imali problema. Moram reći da smo se izvukli u samoj završnici, iako nije tako izgledalo sredinom seta, ali zadnja dva seta smo bili koncentrisani, i mislim da smo na iskustvo i na kvalitet priveli ovaj meč kraju, zaključio je Kolaković.

On se osvrnuo i na učinak igrača sa klupe, koji su još jednom pokazali da je naš selektor specijalista za taktičke izmene.

Zadovoljan sam i zato što su igrači sa klupe Petković i Mašulović dali doprinos u ovoj pobedi, jer smo u periodu kad su oni bili u igri osvajali značajne poene, izjavio je naš selektor.

Naredni meč naši odbojkaši igraju u ponedeljak od 18.30 sati protiv Portorika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE