LEDEJ MOTIVISAN: Navijači mogu da očekuju da ću da se bacam za svaku loptu

Košarkaški klub Partizan krenuo je u ozbiljan projekat prethodnog leta angažovanjem Željka Obradovića na mesto trenera, kao i ozbiljnih imena evropske košarke, između ostalih i Zaka Ledeja.

Iako je ipak ostao bez ijednog pehara, naredne sezone će sticajem okolnosti nastupati u Evroligi posle nekoliko godina, a ovog leta su dovedena nova zvučna pojačanja.

Nedavno su crno-beli počeli pripreme za novu sezonu, a o očekivanjima je za “Mozzart sport” govorio upravo Ledej, koji je bio veoma istaknut u prethodnoj takmičarskoj godini.

Imamo dobru grupu momaka, doveli smo veterane da nam pomognu. Imamo idealan miks mladih i starijih igrača, tačnije, nemamo stare igrače, imamo iskusne igrače koji su veterani u Evroligi i znaju šta je potrebno kada se takmičite na elitnom nivou. Uzbuđen sam kako izgledamo, biće potrebno da stvorimo hemiju, ali tu je trener Obradović da nam pomogne da pronađemo formulu i da krenemo da radimo. Dosta se očekuje od nas, svestan je krilni centar crno-belih.

Prisetio se i prethodne sezone, ali iako je njegov klub ostao bez trofeja, vidi pozitivne aspekte.

Prošle godine kada sam dolazio znao sam u kakvoj je poziciji bio Partizan. Uvek znam gde dolazim, bez obzira što možda nismo uspeli da osvojimo trofej, organizacija kao celina je napravila veliki iskorak. Borili smo se za titule, bili smo konkurentni, svi su to mogli da vide, sada smo u Evroligi, to nešto znači, izjavio je Ledej.

Zna i šta je neophodno za dalji napredak.

Bili smo prava ekipa koja se uvek držala zajedno, imali smo sjajnih trenutaka, bilo je i onih teški, ali to je sport. Vrlo sam zadovoljan što sam deo Partizana i što ću imati priliku da nastavim da radim na ovom projektu koji ide u pravom smeru – pobedničkom smeru. Sada moramo da nastavimo da gradimo, a za to je potrebno raditi. Svaki dan. To i nameravamo, poručio je ponajbolji igrač iz prošle sezone.

Za kraj je imao poruku i za navijače.

Mogu od mene da očekuju da ću ponovo da se bacam za svaku loptu, da ću ostaviti srce na terenu, željan sam pobeda i titula. Spreman dočekujem sezonu, rekao je Ledej.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Podraščanin se oprostio Ligom šampiona, Trentino na krovu Evrope (VIDEO)

Odbojkaši Trentina postali su šampioni Evrope! Italijanski klub je u finalu u Turskoj savladao poljski Jastrežebski - 3:0 (25:18, 25:22,...

POVEZANE OBJAVE