U MERIDIANU JE SVE ZA ČISTU PETICU: Vikend pun derbija i bonusa, isprati Vlahovića i Jovića i postani milioner!

Vikend je pred nama, a on sa sobom donosi i povratak Lige petice, što znači da smo od petka do nedelje “zakucani” ispred TV ekrana.

Uzbuđenja ne manjka, ali svakako ovaj vikend možete dodatno “začiniti” uz fantastičnu ponudu koju vam donosi sportska kladionica Meridian.

Naime, uz fudbal se nekako podrazumeva i kladjenje, a ako ste za online varijantu – na pravom ste mestu.

Meridian, regionalni lider u industriji igara na sreću, ovog vikenda donosi posebne pogodnosti. Za početak, svako ko se registruje na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji automatski dobija fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 1.000 RSD, a onda…

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

Pogledajte raznovrsnu ponudu, uz NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i sastavite idelan tiket.

Evo i nekoliko predloga:

Dortmund – Hofenhajm, kec 1.70

petak 20.30

Peto kolo Bundeslige otvoriće Borusija iz Dortmunda i Hofenhajm. “Milioneri” su uspeli da se oporave od šokantnog poraza posle nestvarnog preokreta u finišu meča protiv Verdera (2:3), pa su u prošloj rundi savladali Hertu u gostima sa 1:0.

Hofenhajm je posle poraza od Mehengladbaha vezao tri pobede i potvrdio odličnu formu. U mečevima ovih rivala tradicionalno pada puno golova, pa je tako na poslednja tri susreta viđeno ukupno 14 pogodaka.

Predlog: GG3+, a nešto hrabriji bi mogli da probaju i GG prvo poluvreme.

Everton – Liverpul, dvojka 1.45

subota 13.30

Bitka za Liverpul i čuveni “Mersisajd derbi”. Utakmica u kojoj kvalitet timova i trenutna forma ne znače puno i u kojoj su iznenađenja uvek moguća. Everton i dalje nema pobedu ove sezone i trijumf protiv ljutog rivala smirio bi navijače. Liverpul je krenuo da diže formu posle lošeg starta, a četa Jirgena Klopa favorit je u ovom meču.

Predlog: kombinacija 2&0-3.

Fiorentina – Juventus, dvojka 2.50

subota 15.00

Vlahović stiže na mesto zločina – kako će biti dočekan? Nekada ljubimac navijača Viole, sada jedna od najomraženijih ličnosti u Firenci sa svojim Juventusom dolazi po pobedu. Protiv sebe će imati srpsku koloniju koju u špicu napada predvodi Luka Jović. Duel Vlahovića i Jovića jednostavno garantuje golove!

Predlog: GG3+.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

Real Madrid – Betis, kec 1.45

subota 16:15

Kraljevski klub protiv jednog od najsimpatičnijih timova u Španiji. Znali su Madriđani da se okliznu protiv Betisa prethodnih sezona, a u poslednja tri međusobna okršaja dva puta je bilo 0:0, dok je Real slavio jednom i to sa 1:0. Da li je vreme da se tradicija sruši i da konačno vidimo goleadu?

Predlog: 1-3 prvo poluvreme & 1-3 drugo poluvreme.

Milan – Inter, dvojka 2.65

subota 18.00

Možda i poslastica dana. Neroazuri protiv rosonera, vicešampion protiv šampiona. U poslednjem ligaškom okršaju viđena su tri gola i preokret Milana koji je gubio na poluvremenu sa 1:0, pa slavio sa 1:2. Timove na tabeli razdvaja samo jedan bod i ovaj meč bi pobedniku mogao da donese puno samopouzdanja pred nastavak sezone. Mi smatramo da je Inter bliži pobedi, uz malu ogradu.

Predlog: X2&0-3.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE