MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Porto 1.45, iks u italijanskom derbiju 3.45, remi Junajteda i Arsenala 3.60!

Vikend je pun zanimljivih mečeva – kladi se u Meridianu uz najveće kvote na planeti i čekiraj kartu za Katar!

Subota je dan za fudbal, ali mi ćemo našu ponudu proširiti i na nedelju, jer utakmice koje nas očekuju prosto ne smemo propustiti!

Znamo da je u toku Evropsko prvenstvo u košarci i da je sav fokus na tome, ali u pauzi – bacite pogled na fudbal, jer – verujte, čeka nas pravi spektakl!

A, ako biste da temperaturu podignete na viši nivo – na pravom ste mestu, jer osim najave najzanimljivijih utakmica, donosimo vam još nekoliko korisnih informacija.

Naime, sportska kladionica Meridian pripremila je fantastičnu ponudu za ovaj vikend, a uz to stižu i sjajni bonusi!

Za početak, ukoliko se registrujete na sajtu Meridiana, automatski dobijate 1.000 RSD bonusa dobrodošlice i to BEZ USLOVA, ali ni to nije sve…

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Za sve oni koji su registrovani, a još uvek nisu deponovali svoj novac – uradite to što pre, jer vas Meridian tom prilikom nagrađuje sa 100% bonusa na prvi depozit!

Dakle, kako god da okrenete – u Meridianu ste uvek na dobitku!

A, sada se okrenimo fudbalu:

Lacio – Napoli, iks 3.45

subota 20.45

Sergej Milinković-Savić čeka Napolitance u susretu koji garantuje golove. Na poslednjih pet utakmica ovih rivala palo je ukupno 20 golova, a tako nešto očekuje se i u večeras. Timovi su sličnih kvaliteta i trenutno imaju isti broj bodova na tabeli, pa je naš tip GG3+, uz varijantu za hrabrije GG prvo poluvreme.

Sevilja Barselona, iks 3.75

subota 21.00

Derbi ove runde La Lige igra se u Sevilji. Ćavijeva Barselona želi nastavak serije bez poraza, dok Sevilja posle lošeg starta juri prvu pobedu. Oba tima su veoma motivisana i zato ne bi bilo čudno da i jedni i drugi postignu bar po jedan pogodak. Zato je naš tip za ovaj meč GG.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Žil Visente – Porto, dvojka 1.45

subota 21.30

Porto je kiksnuo u prošlom kolu i poražen je od Rio Avea sa 3:1 te će sada na neugodnom gostovanju Žil Visenteu biti pod imperativom pobede. Pred sobom će imati tvrdog protivnika koji je u prva četiri kola ostvario po jednu pobedu i poraz uz dva remija i gol razliku 3:3. Znao je Žil Visente da iznenadi Zmajeve u godinama iza nas, ali verujemo da se to ovog puta neće desiti i zato je naš tip 2&0-3.

Brajton – Lester, iks 3.65

nedelja 15.00

Jedno od najprijatnijih iznenađenja Premijer lige, Brajton, dočekuje jedno od najvećih razočaranja ove sezone, Lester. Na poslednja četiri meča ovih rivala oba tima su postizala bar po gol, a tako nešto se očekuje i sada. Zato je naš tip GG.

Mančester junajted – Arsenal, iks 3.60

nedelja 17.30

Treba li trošiti reči na ove timove? Utakmica koja garantuje spektakl kad god se ona igrala i u kojoj god da su formi ekipe. Junajted je protiv Liverpula pokazao da zna da igra derbije, dok je Arsenal u odličnoj formi i najviše je pokazao od starta sezone te je upisao svih pet pobeda. Ovoj seriji bi mogao da dođe kraj, ali uz jednu goleadu tako da je naš tip 1X&3+.

Predlozi su sjajni i zato ne čekajte ni sekund. Možda vas baš ovaj tiket odvede na Svetsko prvenstvo u Katar! Kao što znate, u toku je Meridianovo veliko takmičenje Igraj za Katar”, a nova runda startovala je u septembru, pa je idealan momenat da se priključiš i možda baš ti budeš srećni dobitnik!

Detalje saznaj OVDE i ne zaboravi da igraš u Meridianu!

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA LIGA NAJAVILA POLUFINALE: Mega na Zvezdu, postavili jedno pitanje pred okršaj

Košarkaši Mege plasirali su se u polufinale ABA lige. I to nakon dve ubedljive pobede protiv Cedevita Olimpije. Sada im je...

POVEZANE OBJAVE