Poznato ko će igrati trećeg špica u Zvezdi

Crvena zvezda je juče ostala bez dva već viđena pojačanja. Jedno je vezista Šerifa Edmund Ado, dok je drugo trebalo da bude Adolfo Gaič, koji je bio planiran da zaokruži potpunu reorganizaciju samog špica napada srpskog šampiona.

Ipak, nije došlo do dogovora na poslednjem koraku, pa su u klubu morali da odluče šta im je činiti.

Po svemu sudeći, neće hteti da po svaku cenu angažuju i treće pojačanje u najisturenijem delu terena, pa će se u nastavku sezone osloniti na El Fardua Bena i Ibrahia Mustafu.

OHI POSLAO SNAŽNU PORUKU: Pokušao sam da ih ubedim da želim da ostanem

Ben je već nastupao kao najistureniji igrač u nekoliko navrata tokom svog, sada već veoma dugog, boravka na Marakani, dok se Mustafa nametnuo ovog leta, nakon povratka sa pozajmice Novom Pazaru.

Podsetimo, klub su u završnici prelaznog roka napustili i Milan Pavkov i Ohi Omoidžuanfo, dok je doveden samo Kalifa Kulibali, i nešto ranije Aleksandar Pešić, koji se vratio u klub nakon sjajne sezone u turskom Karagumruku.

Emotivno: Pavkov se oprostio od Zvezde

Gaič je trebalo da zameni Norvežanina koji je zimus stigao kao veliko pojačanje i jedan od najuspešnijih evropskih strelaca, ali se ipak sve preokrenulo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POTRAJAĆE POVRATAK U PL: Engleski drugoligaš rešio pitanje trenera

Fudbaleri Votforda su već dve sezone za redom u drugom rangu engleskog fudbala. Do Premijer lige će pokušati da stignu...

POVEZANE OBJAVE