Generalna proba odbojkašica Srbije: Santareli objavio spisak

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije učestvovaće od 12. do 15. septembra na turniru u Napulju. Osim Srbije na turniru će biti i reprezentacije Poljske, Italije i Turske, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije.

Selektor Srbije Danijele Santareli u Italiju vodi 15 odbojkašica.

Na spisku se nalaze: tehničari: Bojana Drča, Slađana Mirković; korektori: Ana Bjelica, Tijana Bošković; libera: Teodora Pušić, Aleksandra Jegdić; blokeri: Jovana Stevanović, Mina Popović, Maja Aleksić, Jovana Kocić; primači: Branka Mihajlović, Bjanka Buša, Bojana Milenković, Katarina Lazović, Sara Lozo.

Srpske odbojkašice će u ponedeljak igrati protiv Poljske od 20 časova, a dan kasnije sastaće se sa Turskom od 17 sati. Poslednju utakmicu na turniru Srbija igra u četvrtak, 15. septembra protiv Italije od 20 časova.

Srbiji je ovo priprema za Svetsko prvenstvo gde i brani titulu, a najveća smortra igra se od 23. septembra do 15. oktobra u Holandiji u Poljskoj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Luka Dončić povređen: Nije dobro..

Najbolji košarkaš Dalasa Luka Dončić na konferenciji za medije rekao je da je igrao povređen meč protiv Klipersa, koji...

POVEZANE OBJAVE