Natho pred Nicu puca od samopouzdanja: Proći ćemo grupu!

Partizan u okviru drugog kola, grupe D dočekuju ekipu Nice.

Taj meč je na programu u četvrtak od 21 čas u Humskoj, a Natho je optimista i kada je taj duel u pitanju, ali i plasman crno-belih u novo ”evropsko proleće”.

Pre svega moramo da im pokažemo da se igra u Beogradu. Moraju da imaju osećaj da je naš tim veoma jak, da je lud i da im neće biti uopšte lako da pobede ovde. Da dođu u Beograd na pun stadion, to je najvažnije.

Trebaju nam naši navijači da budu uz nas. Onda mi dobijemo samopouzdanje, napadi su opasniji i znamo da možemo da pobedimo. Ja zaista verujem u naš tim, nismo dobro počeli ali korak po korak i dan po dan, postajemo sve bolji i imamo više samopouzdanja i mislim da smo spremni za utakmicu koja je pred nama.

Rekao sam da očekujem da ćemo proći grupu, pre nego što sam video ko su nam protivnici. I nakon što sam video rivale ostao sam pri svom stavu, očekujem prolaz. U nokaut fazi svi su jaki, postoje timovi koji ti više leže i u tim momentima dosta zavisi od toga koga ćeš izvući”, izjavio je Natho.
Veruje da će Partizan igrati sve bolje kako sezona odmiče i da titula nije izgubljena.

“Naravno, kada igraš za Partizan, cilj je uvek titula, a ako ne razmišljaš tako onda nisi igrač za Partizan”, poručio je Natho.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE