MLADENOVIĆ POSLE DVA GOLA: Letim za Srbiju u dobrom raspoloženju i formi

Srpski fudbaler Filip Mladenović ima jako lep period – prvo se našao na spisku selektora za utakmice Lige nacija neposredno pred Svetsko prvenstvo u Kataru, a potom je istog dana postigao dva fantastična gola volejom u pobedi svoje Legije.

KAPARIŠE KARTU ZA KATAR: Mladenovićeva dva voleja za preokret Legije! (VIDEO)

Nadam se da ću ići na Mundijal – to je san i to bi bila kruna moje karijere. Voleo bih da igram na velikom turniru, to je bilo sjajno, rekao je levi bek, koge je ovaj učinak podsetio na svoju prvu sezonu u sadašnjem klubu.

Već sam davao neke divne golove u Legiji, pogotovo u mojoj prvoj sezoni ovde, tada sam dao sedam golova. Srećan sam jer smo pobedili u ludoj utakmici, poručio je Mladenović.

Istakao je da će dobro spavati, a veruje da može još bolje na terenu.

Da, uvek dobro spavam posle utakmica. Letim za Srbiju na pripreme reprezentacije u dobrom raspoloženju i formi. Osećam se kao da se vraćam u formu od pre dve godine, ali mogu još bolje, kao i ceo tim, smatra srpski reprezentativac, prenosi “Sport klub”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VELIKI MEČ VEČERAS: Evroliga najavila spektakl Partizana i Olimpijakosa

Košarkaši Partizana igraju još jedan bitan meč za plasman u plej-in Evrolige. Crno-beli dočekuju u Štark Areni Olimpijakos. Na...

POVEZANE OBJAVE