ZATVARA SE KRUG: Nikolić ponovo starter?

Crvena zvezda dočekuje danas Napredak u 12. kolu Superlige Srbije u ne baš najboljem raspoloženju, posle poraza od Trabzona, drugog uzastopnog na startu Lige Evrope.

Tako je aktuelni šampion Srbije, koji je odlično startovao ove sezone, zabeležio samo pobedu na poslednjih sedam mečeva u svim takmičenjima, i to ju je obezbedio tek u završnici gostovanja Novom Pazaru u prošlom kolu.

Pritom na poslednja dva meča nisu ostvarene pobede na domaćem terenu, pa je pobeda pred odlazak na pauzu zbog reprezentativnih obaveza više nego neophodna.

Jedna od retkih svetlih tačaka u timu Miloša Milojevića u poslednje vreme bio je Veljko Nikolić, kog je mladi strateg vratio u tim nakon povrede i dugog odsustva, a čini se da mu je vezni fudbaler uzvratio na pravi način.

Posle gola Javoru u domaćem prvenstvu, tresao je i mrežu Trabzona. Iako pogodak, nažalost, nije doneo ni bod njegovom timu, sebi je dodatno učvrstio status i moglo bi se očekivati da se nađe u prvih 11 u današnjem okršaju sa Kruševljanima.

U tome bi bilo i određene simbolike, pošto je prethodni meč kao starter odigrao upravo protiv Napretka na istom terenu, pre više od godinu dana, odnosno početkom avgusta prošle godine.

Ostaje dilema i u samom špicu napada, zbog povrede Aleksandra Pešića, mada je trener Milojević najavio da će se naći u postavi. Ipak, ostaje da sačekamo, i vidimo ko bi eventalno igrao ukoliko se to ne desi.

Kulibali još uvek nije ništa pokazao od dolaska, i odaje utisak nedovoljne spreme, pa bi ovu poziciju mogao da zauzme i El Fardu Ben, kome nije strana.

Na strani crveno-belih je i tradicija, jer su savladali današnjeg protivnika na prethodnih 11 utakmica.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Gobeljić, Eraković, Dragović, Rodić – Sanogo, Kanga – Bukari, Nikolić, Katai – Pešić.

NAPREDAK (4-2-3-1): Petrić – Vukajlović, Kerkez, Đeković, Prijović – Krstić, Putinčanin – Šarić, Mićin, Bastajić – Matić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bio je velika zvezda Milana i PSŽ-a! Sada ima 36 godina i nema klub

Žeremi Menez (36) svojevremeno je bio zvezda Monaka, Rome, PSŽ-a i Milana, a sada je dočekao kolaps igračke karijere. Zadnjih...

POVEZANE OBJAVE