Slovenci se oglasili povodom optužbi o pijančenju na EP

Mediji već danima pišu da su reprezentativci Slovenije na Evrobasketu pred meč sa Poljskom, noć proveli u provodu do ranih jutarnjih časova.

Košarkaški savez Slovenije reagovao je na informacije koje su se pojavile u javnosti i teksta koji je objavio “bhbasket.ba”.

Navodno su neki od igrača izašli na parket mamurni, a krivce tražili u sudijama, a reakcija je bila kratka i jasna.

“Mi u Košarkaškom savezu Slovenije se ne bavimo ovakvim neistinitim i zlonamernim optužbama i čak ih ne komentarišemo”, naveli su ljudi iz Saveza za “Žurnal24”.

Podsećamo u tektu koji je optužio Slovence za nedolično ponašanje stoji:

“Mamurni od pića i ića, Zmajčeki su izašli na megdan ‘napaljenoj’ i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Provelo su se kao bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sudijama, a nakon utakmice na pres-konfenrenciji Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom. Očito ne bez razloga, jer je dobro znao šta su napravili samo 15-ak sati pre veoma bite utakmice. Slovenci su pijanku vešto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je reč”, stoji u tekstu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE