Iliev otkrio: Pirlo hteo u Partizan za manji novac nego što je dobio u Turskoj!

Bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio je za Arenu sport zanimljivu informaciju.

Naime, Iliev je priznao, da je legendarni fudbaler Andrea Pirlo bio blizu klupe crno-belih.

Sedeo sam sa njim i čovek je (hteo) za pet puta manje novca nego što je dobio u Turskoj… I njega je to zaintrigiralo, oduševilo i želeo. I to je trajalo 10-15 dana dok se sve lomilo. Dolazilo se do najsitnijih detalja”, rekao je Iliev i dodao da je to sa Pirlom bilo u junu.

Iliev nije želeo da otkriva zbog čega je napustio Partizan.

– Dao sam reč da tu temu neću počinjati dok mene neko ne pecne, onda ću reći sve, naravno. Do tada neću. Odluka je bila moja. Ne kajem se. Ponovo bih isto uradio. Morate da zaštite svoj autoritet. Ne bih toliko dugo izdržao na funkciji sportskog direktora Partizana da sam bio potrčko. Želeo sam da snosim odgovornost pozicije i funkcije, zato sam uvek govorio kako vidim tim. Zato mi je drago što je velika većina bila uvek u kontri sa mnom. Većina je uvek drugačije videla svakog fudbalera kojeg sam doveo. Šta da kažem, neravnopravna borba, jači sam od svih njih, istakao je on.

Ispričao je Iliev kako je doveo Leonarda, a da je mogao u tom prelaznom roku da uzme – Kangu.

Dobio sam poruku dok sam bio u kolima na Košutnjaku. Uzimam telefon i puštam video klip od 30 sekundi. Vozio sam i pitao sam se da li je moguće da ovog mogu da dovedem. Tog što mi je poslao klip pitao sam da li bi Leonardo došao za 10.000 mesečno. Naravno da je došao za mnogo više, ali tako sam počeo. Kako je došlo do toga? Meni je pre Zvezde bio ponuđen i Kanga, a ljudi treba da znaju da Zvezdi i Partizanu nude identične igrače. Tražili smo ko je Leonardov agent i kada smo došli do njega rekao nam je: „Da li ste normalni? Za vas je Kanga“. Veoma poštujem Kangu, odličan je igrač, ali vidi se jasna razlika u kvalitetu te dvojice igrača.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PORAZ CRNO-BELIH: Četvrtina kojom je Olimpijakos slomio Partizan (VIDEO)

Košarkaši Partizana zakomplikovali su dodatno plasman u plej-in Evrolige nakon poraza od Olimpijakosa. Propustili su priliku da budu u zoni...

POVEZANE OBJAVE