Otkriveno zbog čega Ronaldo ovog leta nije potpisao najveći ugovor u istoriji fudbala

Jedan od najboljih fudbalera ikada Kristijano Ronaldo nije se usrećio nakon povratka u Mančester junajted prethodnog leta, pošto tim nije izborio učešće u Ligi šampiona ove godine.

Posledično tome, Portugalac je želeo da pronađe novu sredinu i naložio svom menadžeru da se baci u potragu za novim klubom.

Ipak, interesovanja za skupog igrača u poznim godinama nije bilo toliko veliko. Jedini klub u Evropi koji je stvarno želeo da ga vidi u svom dresu je Čelsi, makar njegov novi vlasnik Tod Boli. Međutim, tako nije mislio i, sada već bivši trener Plavaca, Tomas Tuhel, za kog su se pojavile informacije da je na kraju razmimoilaženje oko ovog pitanja i bilo razlog odlaska iz kluba.

Kada se prelazni rok u Evropi završio, u javnost je procurela informacija o interesovanju Al Hilala iz Saudijske Arabije, koji je navodno nuduo neverovatna 242.000.000 evra za dvogodišnji ugovor!

Da je tu bilo i vatre, a ne samo dima, potvrdio je i predsednik Al Hilala Fahad ben Nafel, u izjavi koja se pojavila na Jutjubu.

Tačno je, pregovarali smo sa Ronaldom. Problem nije bio ni u novcu, niti u nekim principima. Al Hilal može da dovede najveće zvezde sveta, ali je problem što nam je Sud za sportsku arbitražu uveo zabranu na dovođenje novih igrača. Mi i pored toga nismo prestali da pregovaramo sa igračima, ali smo morali na kraju da sve odložimo, jer nam je suspenzija ostala na snazi, rekao je ben Nafel.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE