MITROGOL POSLE VELIKOG JUBILEJA I POBEDE: Ostaće upamćen!

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Norvešku u Oslu i u direktnom duelu izborila plasman u elitni rang Lige nacija.

Konačan rezultat postavio je Aleksandar Mitrović, kome je ovo bio jubilarni 50. pogodak u reprezentativnom dresu.

Da bi ostvario ovakav poduhvat, iz prve ruke mu je pomogao mladi Ivan Ilić, koji se ovom prilikom našao u ulozi asistenta.

Najbitnija je pobeda, uspeli smo da izborimo dobar rezultat, da pobedimo i budemo prvi u grupi. Bila je teška utakmica, ali pripremili smo se super. Naravno, zadovoljan sam asistencijom i što je Mitar dao svoj 50. gol u dresu Srbije, blistao je mladi fudbaler Verone.

Ispred kamera TV “Arenasport” se u isto vreme našao i Mitrović, koji nije krio da mu je važan i individualni rezultat, ali je iskoristio priliku i da nahvali mlađeg saigrača.

Ostaće upamćen kod mene za jubilarni 50. gol! Strašna asistencija! Ne samo asistencija mislim da je odigrao fenomenalno, dao sve od sebe, izgarao na terenu i mislim da je zaustavio večeras Odegarda, što je bilo ključ pobede, jer kad Odegard igra, igra i Norveška, jer im on kreira šanse. Ali Ilke je odradio fenomenalan posao. I ceo tim je odradio fenomenalan posao. Iskreno, mislim da smo bili bolji tim za ta dva gola, možda i za još neki. Dominirali smo i zasluženo pobedili, izjavio je najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE