Zvezda slavila uz sjajnu partiju Nenadića

Rukometaši Crvene zvezde ostvarili su i drugu pobedu u Arkus ligi, pošto su u trećem kolu bili bolji u Šumicama od Jugovića sa 33-28 (18-15).

Činilo se da će crveno-beli lako izaći na kraj sa timom iz Kaća, pošto su već u 17. minutu golom Marka Kneževića poveli sa velikih +7 (12-5).

Međutim nijsu se gosti predali i polako su se potpuno približili, pre svega zahvaljujući Nikoli Kovačeviću, koji je postigao 8 golova samo u prvih 30 minuta.

Igralo se u serijama, pa se Zvezda ponovo odlepila do kraja prvog poluvremena, međutim nije uspela da prelomi meč sve do sredine drugog dela igre, kada je uzde igre preuzeo nekadašnji reprezentativac Srbije Draško Nenadić, sa dva uzastopna gola.

On je zatim nastavio da igra odlično u odlučujućim momentima, pa je na kraju bio i najzaslužniji za pobedu sa 9 golova.

Dobro su ga pratili Mirko Đurović sa šest i junior Marko Knežević, koji se posebno istakao u prvom poluvremenu, kada je postigao svih pet svojih golova. Ponovo se odlično pokazao i mladi čuvar mreže Nikola Perić, sa osam odbrana.

U Jugoviću je Kovačević ostao na 8 golova iz prvog poluvremena, dok je pogodak manje postigao Ognjen Regodić.

FOTO: Arkus liga

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE