STEFANOVIĆ I DŽENKINS PRED START ABA LIGE: Mega nas razmontirala u prijateljskoj utakmici

Već na startu regionalne ABA lige snage će odmeriti dva srpska tima, pošto se sutra od 18 časova sastaju FMP Meridian i Mega, a domaćin će biti tim iz Železnika.

Svoja očekivanja izneli su trener Pantera Nenad Stefanović i ovoletošnje pojačanje, iskusni Čarls Dženkins, a obojica su se prisetili pripremnog duela u predsezoni u kom nisu prošli najbolje.

Očekuje nas početak ABA lige na domaćem terenu. Igramo protiv ekipe Mege koja nas je razmontirala i održala nam čas košarke pre mesec dana u prijateljskoj utakmici i u tom duelu pokazala da kao i svake godine poseduje izvanrednu atletiku, talenat i odlično vođenje sa klupe. Očekujem od moje ekipe da pokaže karakter i nakon teškog turnira koji imamo iza sebe, koji je bio zahtevan i psihički i fizički, da otvorimo ABA ligu na pravi način, izjavio je Stefanović.

Dženkins smatra da je izgrađena timska hemija i da je motivacija na visokom nivou.

Veoma smo motivisani da se pokažemo dobro na početku sezone. Imali smo priličnu duge pripreme i trener je uradio odličan posao u želji da izgradimo timsku hemiju. Malo smo se osramotili u prijateljskom meču protiv Mege i daćemo sve od sebe da potpuno spremni dočekamo utakmicu u ponedeljak, poručio je iskusni bek.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POŽELEO DOBRODOŠLICU PARTIZANU: Bokan o najboljem treneru Evrope, dotakao se A licenci EL

Košarkaše Partizana nakon evroligaškog poraza od Olimpijakosa čeka novo iskušenje. Igraju derbi duel u 25. kolu ABA lige na gostovanju...

POVEZANE OBJAVE