ILIEV: “Leonardo hteo da plati odlazak iz Partizana!”

Bivši Sportski direktor Partizana Ivica Iliev, bio je gost emisije Sportal uživo.

Tamo je govorio o odnosu sa bivšim igračima koji su prošli kroz crno beli tabor.

Posebno se osvrnuo na Leonarda:

Pritisak na igrače je nenormalan. Jedan Leonardo je posle mesec dana dolazio kod mene u kancelariju, tražio da vrati novac koji je do tada dobio, samo da ode iz kluba. Zašto? Nije mogao da izdrži taj pritisak u javnosti, u medijima, s tribina, u svlačionici. Najtužnije je što je on tada bio osporavan i ugnjetavan čak i od strane saigrača. A to je najbolji fudbaler koji je ikada igrao na ovim prostorima, ne samo među strancima, već i domaćim igračima, rekao je on.

Zatim se osvrnuo i na angažovanje Umara Sadika:

Ali nisam najponosniji na njega. Najponosniji sam na Umara Sadika. Šta su mi sve ljudi govorili za njega. Niko nije verovao. E posle svega zato Sadika smatram mojim doktoratom. Setimo se scene s ograde tribine. Svi su pričali o tome, a onda kad je Sadik donosio golove, pobede, pa posle novac. Pa on je najveći transfer u istoriji srpskog fudbala, zaključio je Ilijev.

Leonardo sada nastupa za Maringu u Brazilu. U Partizanu je igrao tokom sezone 2016/2017. Na 41 meču postigao je 27 golova uz 9 asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE