IZ BRAZILA PRIZNAJU: Bošković nas je potpuno izbacila

Odbojkašice Srbije odbranile su titulu svetskih šampionki, pošto su u finalu Svetskog prvenstva maksimalnim rezultatom savladale Brazil.

Kapiten Brazilki Gabi Gimaraeš, koja se u poslednje vreme ističe blistavim partijama, ššto na klupskom što na reprezentativnom nivou, ne ostavlja dilemu koja reprezentacija je bila bolja.

Moramo mnogo da cenimo ovu srebrnu medalju. Igrali smo dva finala ove sezone, u Ligi nacija i na Svetskom prvenstvu. Silno smo želeli ovo zlato. Odlazimo pomalo tužne jer smo propustili neke prilike, ali Srbija je bila bolja. Bošković nas je potpuno izbacila iz ravnoteže. Ali držimo glave podignute visoko, izjavila je Gabi.

Selektor Karioka Ze Roberto glavne razloge poraza pronašao je u napadu, gde su naše imale 50 osvojenih poena, a protivnice samo 33.

Razliku u prvom i drugom setu napravili su napadi. Imali smo šanse, ali ih nismo koristili. Srbija je šampionat osvojila zasluženo i to bez poraza neporažena. Našem timu treba čestitati na posvećenosti. Sada treba da razmislimo kako da budemo bolji. Fokus prebacujemo na kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu. Zaista verujem u potencijal ovog tima i moramo da radimo sve više i više, poručio je selektor Brazila.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Švjontek u finalu turnira u Madridu

Teniserka iz Poljske Iga Švjontek plasirala se u finale Mastersa u Madridu. Ona je slavila ubedljivo sa 6:1, 6:3...

POVEZANE OBJAVE