Beron: Mečevi protiv Partizana najzanimljiviji u karijeri!

Košarkaši Partizana će dočekati ekipu Olimpije iz Milana u okviru Evrolige. Očekuje se sjajan ambijent s obzirom na to da će ovo biti prvi meč crno-belih u Evroligi nakon velikog povratka u najelitnije košarkaško takmičenje.

Košarkaš Olimpije Bili Beron dobro poznaje atmosferu u Partizanovim utakmicama s obzirom na to da je branio boje Crvene zvezde.

On je za Mocart sport izneo očekivanja pred uzavrelo gostovanje koje njegov tim očekuje u Areni.

Kada sam bio u Crvenoj zvezdi, mečevi protiv Partizana su mi bili najzanimljiviji. Najupečatljiviji u karijeri. Sama atmosfera u timu pred početak meča je nešto što nikada neću zaboraviti, istakao je Beron za pomenuti medij.

Beron je u Beograd prvobitno stigao 2018. godine, posle sezone u turskom Eskišehiru.

Naviru mi sećanja, mnogo toga mi pada na pamet kada pomislim o vremenu u Zvezdi. Osvojene titule verovatno odmah izbiju na vrh i izmame sreću. Imali smo kao tim mnogo uspeha, što mi je pomoglo da napredujem u karijeri. Ne čujem se redovno sa bivšim saigračima, tek s vremena na vreme, ali uvek ću ceniti period koji smo proveli zajedno kao ekipa koja je pobeđivala.

Za ekipu Partizana kaže:

Očekujem agresivan Partizan, u to nema nikakve sumnje. Uvek igraju čvrsto, tako je bilo i kada sam ja bio deo večitih derbija. Od prvog pa do psolednjeg minuta mečeva bile su žestoke borbe. Uveren sam da će i sada biti isto, a i meč se igra pred navijačima Partizana u verovatno punoj dvorani.

Na jednog igrača – bivšeg saigrača iz dana u crveno-belom – Beron će obratiti posebnu pažnju.

Kevin Panter igra sjajnu košarku i moraću da se fokusiram na njega.

Utakmica između Partizana i Olimpije iz Milana igra se u utorak od 20.45.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RASPRODAJA U NAJAVI: Leverkuzen za 60 miliona ostaje bez važnog igrača, tri premijerligaša stala u red?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena ove sezone su nadomak triple krune. Bundesligu su osvojili, a pokušaće da je završe bez poraza. U...

POVEZANE OBJAVE