SIMEONE GOVORIO O DOLASKU RONALDA U ATLETIKO: Nije mogao da ne uključi u priču i argentinski fudbal

Jedan od najboljih fudbalera sveta ikada Kristijano Ronalno izrazio je u nedavno završenom letnjem prelaznom roku jasnu želju da po drugi put napusti Mančester junajted, zbog želje da ne prekida kontinuitet nastupa u Ligi šampiona.

Pominjali su se brojni klubovi, a među njima je bio i Atletiko Madrid, međutim ispostavilo se da niko nije bio posebno zainteresovan da dovede Portugalca koji je već u godinama.

O eventualnom transferu u Atletiko Madrid govorio je trener ovog tima Dijego Simeone, nakon što mu je novinar otkrio “da mu je ptičica rekla” da se ozbiljno razmišljalo o ovom poslu, a druga da je bio blizu realizacije.

Ptičice su vam rekle sve što je daleko od istine. Ljudi govore ono što žele, a ne ono što se događa. Ronaldo je legenda Real Madrida. Ne vidim da je Martin Palermo igrao u River Plejtu niti Huan Roman Rikelme ili Martin Ortega u Boka Juniorsima. Situacija je sasvim jasna, odgovorio mu je Simeone, ilustovavši na primeru velikih rivala iz njegove zemlje.

Trener Atletika se ipak veoma pohvalno izrazio o Ronaldu, iako mu ne ide u Junajtedu, gde je na kraju morao da ostane, a trener Ten Hag ga je često ostavljao na klupi.

Događa mu se ono o čemu sam govorio Luisu Suarezu. Rekao sam mu da će nastaviti da zabija golove jer mu je to urođeno. Ne sumnjam da će Ronaldo opet zabijati, nemoguće je otići kada je psihički jak kao što je uvek bio. Pokazaće kakav je napadač, veruje trener Madriđana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan odlučio da igra Kup: “Sudija poslat od strane FSS da spreči da pobedi Partizan”

Dugo je trajalo natezanje oko toga da li će Partizan u sredu izaći na megdan Crvenoj zvezdi u polufinalu...

POVEZANE OBJAVE