ZA DEVETOSTRUKOG ŠAMPIONA NEMA MESTA: Novak Đoković još uvek nesiguran za Australijan open, jedan detalj nije optimističan (FOTO)

Velika bura se podigla u vezi sa nastupom srpskog tenisera Novaka Đokovića na poslednjem Australijan openu. Iako je prvobitno dobio izuzeće za nastup, kao nevakcinisani teniser, na kraju ipak nije branio trofej.

I ne samo to, već je bio u pritvoru i posle suđenja mu je stavljena zabrana ulaska u zemlju od tri godine, posle čega je deportovan.

Sada pravila idu na ruku Novaku, i sve je ukazivalo na to da će i ovakva zabrana biti ukinuta i da će nastupiti u januaru, ali se ponovo sve više čuju glasovi koji se tome protive.

Objavljen je i zvaničan promotivni poster turnira, na kom nema devetostrukog osvajača!

Na ovom posteru se nalaze Stefanos Cicipas, Koko Gof, Iga Švjontek, Nik Kirjos, Tanasis Kokinakis, Rafael Nadal, Mateo Beretini i Janik Siner.

Buru dodatno podiže i Svetski kriket kup koji se takođe igra u Melburnu, na kom nije obavezno testiranje na koronavirus, a čak i ako se utvrdi prisustvo kod nekog igrača, ne znači da bi automatski završio takmičenje.

Prvi gren slem sezone igraće se naredne godine od 13. do 29. januara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE