OVOG PUTA ĆE ISTERATI SVOJE: Ronalda u januaru dovodi čovek koji ga je jedini hteo!

Nezadovoljstvo Kristijana Ronalda u Mančester Junajtedu eskaliralo je u prethodnom periodu.

On je odbio da uđe u igru protiv Totenhema i napustio stadion ranije, pa ga je klub kaznio, tako da je jasno da trener Erik Ten Hag na njega neće ozbiljnije računati, posebno nakon njegove izjave.

Iako se saoptenjem u pomirljivom tonu oglasio Portugalac, za očekivati je da će promeniti sredinu čim se ukaže prilika, a prema Dejli Mejlu to će se desiti već u januaru.

Njega nedvosmisleno u Čelsiju želi novi vlasnik Tod Boli, koji letos nije realizovao svoju nameru jer se tome usprotivio tadašnji trener Tomas Tuhel, zbo čega je ubrzo, kako se govorilo, i dobio otkaz.

Boli je tada jedini koji je želeo Portugalca među ozbiljnim evropskim klubovima, ali se isprečio trener, međutim sada je rešen da realizuje svoju želju.

Ronaldu drugi mandat u timu sa Old Traforda ističe na kraju sezone, ali klub neće praviti probleme da ga pusti i ranije, kako bi se oslobodio njegovih neverovatno visokih primanja od 1.500.000 funti mesečno, s obzirom na to da nije ni standardan u timu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE