PRONAĐENO REŠENJE U BIVŠEM ČLANU PARTIZANA: Zvezda angažovala beka! (FOTO)

Dosadašnji fudbaler Javora Lazar Nikolić prvo je pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, pošto je danas i zvanično predstavljen.

On je danas stavio potpis na ugovor sa srpskim šampionom do 2025. godine, ali će se timu pridružiti nakon što otpočne zimska “pijaca”.

Tako je klub iz Ljutice Bogdana rešio goruće pitanje, pošto je trenutno u timu od klasičnih desnih bekova jedino Marko Gobeljić, pa ovu poziciju najčešće nužno pokriva Strahinja Eraković.

Nikolić je samo dan ranije postigao sjajan gol protiv večitog rivala Partizana – čiji je deo i bio u mlađim kategorijama – u remiju svog kluba.

Pored crno-belih, nastupao je i za mlađe kategorije OFK Beograda i italijanskog SPAL-a, a senirosku karijeru je započeo u Krupi.

Ranije u karijeri je igrao ofanzivnije, kao krilni fudbaler, ali se ove sezone ustalio na mestu desnog beka.

Ostvario mi se dečački san dolaskom u Crvenu zvezdu. Sada sam u najvećem klubu na Balkanu, sa ogromnom tradicijom i presrećan sam što sam postao deo crveno-bele porodice. O tome sam maštao i na tome sam radio čitavu karijeru. Ono što je interesantno je da nosim nadimak po nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde – Dušanu Basti, a ujedno i pokrivamo istu poziciju. Svestan sam da je u Zvezdi jaka konkurencija, ali nadam se da ću opravdati očekivanja. Ambicije su najveće, želim da osvojimo titulu, da je proslavimo kako dolikuje, a onda i da zaigramo Ligu šampiona, izjavio je desni bek na promociji u novom klubu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO KLS: Borac u trileru savladao Spartak

Počeo je plej-of u okviru KLS-a, a takmičenje je otvorila utakmica u Čačku iizmeđu Borca i Spartaka. Učesnik ABA lige...

POVEZANE OBJAVE