NEPRIMEREN POTEZ GA KOŠTA KARIJERE U EVROPI: Ronaldo na zimu menja kontinent!

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo nalazi se bez sumnje u najnepovoljnijoj situaciji u svojoj dugoj karijeri.

Prethodnog leta se u spektakularnom trnasferu u završnici prelaznog roka vratio u svoj Mančester Junajted, koji ga je tako u poslednji čas preoteo gradskom rivalu Sitiju.

Imao je značajnu ulogu prethodne sezone, ali su timski uspesi izostali, pa je zatražio da ovog leta ode iz kluba, vođen motivom kontinuiteta nastupa u Ligi šampiona.

Ipak, nijedan klub nije bio spreman da skupo plati igrača koji će uskoro napuniti 38 godina, pa je nužno ostao u Junajtedu, iako nije prošao ni pripremnu turneju sa ovim klubom.

To ga je dovelo u nezavidnu situaciju da uglavnom čeka šansu sa klupe, na šta Ronaldo svakako nije navikao.

Frustraciju je iskazao ne utakmici sa Totenhemom, kada je odbio da uđe u igru, pa je kažnjen izostankom iz tima u duelu protiv Čelsija.

Iako je trener Erik Ten Hag najavio da će nadalje računati na njega, ostrvski mediji navode da je ovakav potez ozbiljne evropske klubove učinio još manje spremnim da ga angažuju.

Zato se govori da bi mogao da promeni kontinent i zaputi se u Los Anđeles, pošto ga u svojim redovima žele oba člana MLS lige iz ovog grada LA FC i LA Galaksi.

Nedavno se pojavila informacija i da je vlasnik Čelsija Tod Boli rešen da ga dovede u redove Plavaca u zimskom prelaznom roku, nakon što mu je letošnje planove pokvario, sada već bivši trener Tomas Tuhel.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE